Luxe Winkelen
Image default
Speelgoed en spellen

Buitenspelen, sporten, relaxen: het kan allemaal met één minimalistische solide basis

Buitenspelen is gezond. Sporten is gezond. Relaxen is op zijn tijd hard nodig. Dat weet iedereen. Je kind leert meer over de wereld om zich heen en over het eigen lichaam als je hem of haar van de bank haalt en lekker buiten laat spelen. Met de PlayBase van BERG is dat zeker geen straf!

Met de PlayBase creëer je een aantal unieke mogelijkheden voor je kinderen om hun verbeelding te laten werken. Je helpt kinderen op geen enkele manier door ze uitsluitend binnenshuis te laten spelen. Je voorkomt hiermee juist dat ze worden blootgesteld aan belangrijke groei- en ontwikkelingsmogelijkheden die gepaard gaan met buitenspelen. 

Als je kind in een boom probeert te klimmen en een splinter oploopt, maar er niet in slaagt om in die boom te klimmen, zal het veel meer leren dan wanneer het nooit geprobeerd zou hebben om in de boom te klimmen. Buitenspelen draagt bij aan het opdoen van vaardigheden als ondernemerschap, zelfbewustzijn, probleemoplossing, onafhankelijkheid en doorzettingsvermogen. Iets waar je misschien niet zo snel bij stilstaat als je op zoek gaat naar een uniek speeltoestel voor je kinderen.

Uniek in soort en gebruik

De PlayBase is niet alleen uniek in zijn soort, maar ook nog eens uniek in gebruik. De PlayBase hoeft namelijk niet alleen gebruikt te worden als speeltoestel, je kunt het ook als sporttoestel gebruiken of zelfs om even lekker te relaxen als je daar behoefte aan hebt. Al dit kun je combineren in één basisdesign.

Het is een heel nieuw concept dat duidelijk veel meer is dan een speeltoestel voor kinderen. Het basiselement kan uitgebreid worden met diverse accessoires zoals Babyzitje, Houten schommelzitje, Rubberen schommelzitje, Houten schommel, Nestschommel, Houten gymringen, Houten trapeze, Klimmuur en Klimnet en als je van sporten houdt zijn de houten trapeze, de bokszak, de houten gymringen en de Monkey bar geschikt. De nest swing en de hangmat bieden je de mogelijkheid om in de buitenlucht even weg te dromen. In combinatie zullen deze accessoires je op elk moment van de dag dat bieden waar je op dat moment behoefte aan hebt. Ongeacht de leeftijd. 

Zoals je kunt lezen is het nieuw, vernieuwend en uitdagend. Je eigen speeltuin, fitnessruimte of loungeset in je eigen achtertuin? Wie wil dat nu niet? Check het snel op www.speeltoestel-koning.nl!