Luxe Winkelen
Image default
Kinderen

Nieuwe schoenen voor jouw zoon/dochter, waar moet je beginnen?

Het uitzoeken van nieuwe schoenen voor jouw kind is vaak een lastige klus. 9 van de 10 keer zijn ouders het niet eens met hun kind of andersom en dat kan nog weleens voor wat problemen zorgen. Laat je je kind dan maar zomaar uitkiezen wat hij of zij leuk vindt, terwijl jij de schoenen niet leuk vindt of kies jij de schoenen zelf uit? 1 ding is zeker, het is belangrijk dat jij als ouder ten alle tijden op de hoogte bent van de trends die er spelen zodat je als ouder op de hoogte bent van wat de rest van de leeftijdgenootjes van je kind aan hun voeten hebben. Om die reden brengen we je in dit artikel op de hoogte van de trends die er momenteel spelen, op die manier zijn jij en je zoon of dochter het vast binnen no time met elkaar eens. 

Sneakers doen het altijd goed

Zoals de titel al zegt doen sneakers het vrijwel altijd goed, tegenwoordig niet alleen onder een sportieve outfit maar ook onder een casual outfit zijn sneakers de ideale schoenen. In sneakers kan je kind zijn of haar creativiteit kwijt en dat is alleen maar goed. Buiten hele creatieve/gekke sneakers kun je ook kiezen voor een klassieke sneaker in het wit of zwart, maar kijk er niet gek van op als je kind aankomt met een paartje oranje sneakers. Houd wel rekening met het matchen van outfits bij het kopen van nieuwe sneakers, zorg er dus voor dat je zoon of dochter genoeg broeken of andere kledingstukken heeft om de schoenen mee te matchen.

Kies eens voor iets anders, ga voor kinder boots

Deze herfst kan jouw kind ook gaan voor een ontzettend stoere optie, boots zijn namelijk ook deze herfst weer helemaal trendy. Buiten dat het forse en stoere uiterlijk van de schoen ontzettend tof is bieden de schoenen ook nog eens ondersteuning. Uiteindelijk is dat natuurlijk waar het om draait bij een paar schoenen: comfort en uiterlijk. Een paartje kinder boots heeft het allemaal en dat is nou juist wat deze schoen zo geschikt maakt voor jouw zoon of dochter.

Kinder boots

Stevige wandelschoenen

Stevige wandelschoenen zijn deze herfst onbreekbaar in de schoenenkast van veel kinderen. Ook deze schoen biedt dezelfde voordelen als de boots. Ze bieden een ontzettend goede ondersteuning, waardoor je kind uren kan lopen op zijn of haar schoenen. Kleine tip: pas de rest van de outfit ook aan op deze schoenen. Je kunt beter niet gaan voor een skinny jeans, maar juist voor een broek die iets over de schoen heen valt om de outfit compleet te maken.

TIP: Ben je na het lezen van dit artikel op zoek naar een goed paar kinderschoenen? Shoesme biedt wellicht uitkomst, shoesme heeft namelijk een ontzettend breed en mooi assortiment waar ook jij binnen no time het ideale paar kinderschoenen hebt gevonden.