Luxe Winkelen
Image default
Algemene koopwaar

De leukste bh’s voor iedere outfit

De leukste bh’s voor iedere outfit

 

Net als dat veel vrouwen allerlei verschillende schoenen hebben die passen bij een speciale outfit, kan dit met een bh natuurlijk ook. Ondanks dat er tal van verschillende soorten bh’s zijn, zien we toch vaak dat vrouwen terugvallen op één en dezelfde soort. Ontzettend zonde, want er zijn zoveel meer mogelijkheden. Je kunt namelijk je outfit heel gemakkelijk een upgrade geven, doordat je kiest voor een andere beha. Een goed voorbeeld is het dragen van een bh met extra vulling. Je zult dan zien, vooral wanneer je een wat strakker t-shirt draagt, je borsten een stuk mooier naar voren komen. Door de vulling blijft de cup in shape, waardoor je shirt er zich mooi omheen vormt. Wil jij meer tips, lees dan verder!

 

Beter iets dan niets

 

Sommige vrouwen vinden het dragen van een bh echt verschrikkelijk en doen het daarom ook niet. Uiteraard kun je prima een keer geen bh dragen, maar structureel niet, dat is niet zo verstandig. Wil je dan toch liever zo min mogelijk poespas, dan is een plunge bh een aanrader. Deze bh is namelijk enkel en alleen voorzien van stof en heeft geen voorgevormde cups of een beugel. Zo geef je je borsten toch enigszins ondersteuning, maar kun je je vrouwelijke vormen wel goed tot z’n recht laten komen. 

 

Laat je cupmaat regelmaat meten

 

In het leven van een vrouw kan er het nodige veranderen. Afvallen, aankomen of zwanger worden zijn allemaal zaken die één of meermaals voorbij komen. Wist jij, dat al deze veranderingen namelijk van invloed kunnen zijn op de grote van onder andere je borsten? Dit heeft er namelijk mee te maken, dat je borsten voor een deel bestaan uit vet. Wanneer je dan aankomt, zullen je borsten groeien en val je af, dan bestaat de kans op een verkleining van je borsten. Ben je zwanger, dan zullen er logischerwijs allerlei verschillende hormonale veranderingen optreden. Je cupmaat berekenen eens in de zoveel tijd is dus absoluut geen overbodige luxe.

 

De juiste bikini

 

Heb je wel een goede bh, maar nog geen geschikte bikini? Dan is het tijd om een rond te gaan kijken. Vlak voor vertrek is het namelijk vaak een stuk lastiger omdat je dan de druk voelt dat het ook daadwerkelijk moet. Loop dus gerust eens een lingeriezaak binnen die ook een afdeling luxe badmode grote maten heeft en kijk hier eens rustig rond. Uiteraard kun je ook alvast wat bikini’s passen, zodat je vast weet waar je naar op zoek moet. Zit een bikini goed, dan is het wellicht wel verstandig om deze gewoon vast mee te nemen.