Luxe Winkelen
Image default
Kinderen

Een luxe speelhuisjes is pas compleet met een schommel, glijbaan en zandbak

Natuurlijk wil elk kind graag een eigen speelhuisje in de tuin. En waarom niet? Spelen in een speelhuis zorgt voor plezier en is goed voor de ontwikkeling van een kind. Zo leren ze sociale vaardigheden door het samenspelen. Plus dat het actief bezig zijn is goed voor de ontwikkeling van botten en spieren.

De grootte van de tuin hoeft geen probleem te zijn want speelhuisjes zijn te krijgen in verschillende formaten. Zelfs voor de kleinste tuin is er een speelhuisje te vinden.

Het uitbreiden van een speelhuisje met allerlei accessoires zorgt voor nog meer plezier. Accessoires die zeker niet mogen ontbreken zijn de schommel, de glijbaan en de zandbak.

Een speelhuisje kopen

Door te spelen in een speelhuisje zijn kinderen actief bezig. Op een schommel door de lucht zweven, van de glijbaan afvliegen of zandkoekjes bakken. Een speelhuisje zorgt voor allerlei activiteiten die kinderen aanmoedigen om te bewegen en hun fantasie ruim baan te geven. Redenen genoeg om een speelhuisje te kopen. Extra leuk: Een speelhuisje met Veranda!

De meeste speelhuisjes krijg je als bouwpakket geleverd. Daar hoef je niet tegenop te zien want voor het in elkaar zetten van een speelhuisje hoef je geen professional te zijn. Het is genoeg als je overweg kan met een (accu)schroevendraaier.

Speelhuisjes voor buiten zijn meestal gemaakt van hout. Dit hout is vaak behandeld om schimmelvorming zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Een speelhuisje met een schommel en een glijbaan

Door een speelhuisje te voorzien van een schommel veranderd de tuin in een wereld met dolle pret. Bij speelhuisjes die hoger staan of hoger zijn is een glijbaan een garantie voor plezier. Een speelhuisje kopen met én een schommel én een glijbaan is dus gewoon logisch. Je maakt het speelhuisje daarmee geschikt voor allerlei verschillende manieren van buitenspelen. Deze combinatie is een geweldige aanwinst voor elke achtertuin.

Een speelhuisje met een zandbak

Naast de glijbaan en de schommel mag bij een speelhuisje de zandbak niet ontbreken. Zand is een eenvoudige en leuke manier om kinderen buiten te laten spelen. Het spelen in een zandbak zorgt voor uren speelplezier. Daarnaast is er een positieve uitwerking op de fysieke en mentale gezondheid van elk kind. Een zandbak helpt de creativiteit van kinderen te ontwikkelen. Bovendien stimuleert het spelen met zand de lichamelijke ontwikkeling.