Luxe Winkelen
Image default
Niche

Kerstpakketten voor mannen: stoere ideeën voor 2022

Heb jij veel mannen werken binnen je organisatie? Of wil je een apart kerstpakket geven aan je mannelijke collega’s? We vertellen je graag wat de meest stoere ideeën zijn voor 2022 als het gaat om kerstpakketten voor mannen.

Een geheel food kerstpakket

Vind je het nou moeilijk om een non-food item te vinden waar elke man binnen je organisatie blij van wordt? Eén ding is zeker: van eten wordt iedereen blij! Je kunt gaan voor heerlijke borrelsnacks zoals toastjes, borrelnootjes en chips. Dat gecombineerd met een biertje zal een hoop mannen gelukkig maken. Verder is een goede optie om te kiezen voor allemaal A-merkproducten. Kwalitatief uitstekend en mooi te combineren met een bepaalde keuken. Italiaans, Mexicaans of toch gewoon Nederlands? We hebben het allemaal. Tot slot kun je food ook verpakken in een themalijn. Zo zijn er een aantal themalijnen die een stoer karakter hebben en daarom erg toepasselijk zijn. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Food kerstpakket

Mannen en BBQ, de perfecte combi

Bijna iedereen houdt van een goede BBQ. Het zijn toch vaak de mannen die met de grilltang in de hand achter de BBQ staan. Daarom is het een perfecte combinatie om het thema BBQ te verwerken in een kerstpakket dat aan mannen gericht is. Zo hebben we ook een themalijn die Fire & Grill heet en hier perfect op inspeelt. Met verschillende snacks kleed je de BBQ perfect aan. Of wat dacht je van een Zweedse fakkel. Die geeft bij de BBQ niet alleen sfeer, maar ook warmte. Net als een heerlijk warm plaid. Dan is je BBQ toch helemaal compleet?!

 

BBQ kerstpakket

Houd je mannelijke collega’s actief

Bewegen blijft belangrijk. Zo blijf je niet alleen fysiek fit, maar ook zeker mentaal. Iets wat je ook terug wilt zien bij je medewerkers. Geef ze een steuntje in de rug en geef ze iets actiefs cadeau. Bij een actief kerstpakket kun je denken aan handige fitnessobjecten. Zo hebben wij een hoop artikelen van Umbro in ons assortiment. Maar je kunt ook gaan voor producten die het sporten zullen bevorderen. Geef je ze bijvoorbeeld een fiets-rugtas of een telefoonhouder cadeau, zal het er zeker voor zorgen dat ze vaker wat de fiets pakken. Combineer zulke non-food artikelen met handig verpakte snacks en je draagt op deze manier bij aan de vitaliteit van je medewerkers!

 

Wat is er beter dan elektronische apparaten?

Nou, voor mannen zijn er niet veel betere geschenken. Hoe gaaf is het om een coole gadget te krijgen uit je kerstpakket. Ken je het merk Brainz al? Een upcoming merk waarvan wij een groot assortiment gadgets op voorraad hebben staan. Een karaoke boombox, draadloze oortjes, powerbanks en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Doe een indruk op via deze video en laat je overtuigen om te kiezen voor één van de vette gadgets van Brainz.

Geef je medewerkers een vakantiepakket

Mannen genieten van een weekend weg, kamperen, een roadtrip met vrienden of een heerlijke zomervakantie met het gezin. Daarom heb je altijd beet, wanneer je kiest voor een kerstpakket die artikelen bevat welke perfect zijn voor op vakantie. Wat precies? We hebben heel wat opties voor je! Zo kun je gaan voor een reis-/koeltas, een trolley of een kleine vuurkorf voor op de camping. Veel kan van pas komen, zeker samen met zomerse snacks en dranken. Door deze al in te pakken in bijvoorbeeld een koeltas, zorg je ook nog voor een uniek geefmoment wat je medewerkers écht zal verrassen!

 

Praktische spullen in een praktisch kerstpakket

Lekker praktisch, daar doe je mannen een plezier mee. Daarom stellen we kerstpakketten samen met artikelen die altijd bruikbaar zijn. Om te beginnen door het kerstpakket niet te verpakken in een geschenkdoos, maar in een Sunware Box. Deze is naderhand ook perfect te gebruiken! Vul deze Sunware Box met praktische artikelen met bijvoorbeeld gereedschap in combinatie met een lekkere snelle hap en je hebt een fantastisch kerstpakket. Lekker praktisch dus!

 

Stel in onze showroom een mannen kerstpakket samen

Op Kranen Kerstpakketten vind je een hoop pakketten in de webshop die in de smaak zullen vallen bij je mannelijke collega’s. Daarnaast hebben wij in Vorden (GLD) en Utrecht ook een showroom waar ons assortiment op een sfeervolle manier staat uitgestald. Hier helpen we je graag met het samenstellen van het perfecte mannen kerstpakket. Door de wensen en ideeën door te nemen gaan we graag in samenwerking aan de slag. Zo komen we tot het beste kerstpakket voor jouw mannelijke medewerkers. En wil je personalisatie toevoegen? Ook dat is mogelijk, hierin hebben we ruime ervaring. Neem gerust contact op voor meer informatie. We staan voor je klaar.

 

https://www.kranenkerstpakketten.nl/product-categorie/kerstpakketten/voor-mannen/